Coming Soon

Food & Drinks

Nadat jij de Tarzan of Jane hebt uitgehangen op de 25 meter hoge klimtoren en als echte durfal alle hindernissen hebt getrotseerd, ben jij natuurlijk klaar voor een lekkere break op het terras van Parque West.

Wat kan je verwachten?

Het klimpark is de eerste activiteit van Parque West. Maar, we hebben natuurlijk nog meer voor jullie in petto. Zo zijn we achter de schermen druk bezig met onze tweede activiteit: de horeca. We houden dit nog even geheim, maar we geven je wel alvast een sneak peak.  

Uiteraard kan je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Maar dat is niet alles. We begrijpen dat grote groepen graag uitpakken. Dus kom je met een grote groep? Dan hebben we verschillende opties voor een sharing dinner of barbecue. We kunnen je garanderen dat of je nu jong, oud, veganistisch of vegetarisch bent, jij straks heerlijk kan genieten op het terras van Parque West.

Nieuwsgierig?

We begrijpen dat je in spanning afwacht: wanneer gaat de horeca open? Wil dit als eerste weten? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief! Heb je na het lezen toch nog vragen? Geen probleem, je kan ons bereiken via 030 208 1400 of info@parquewest.nl

De beste deals

Onze populairste deals

Bekijk hieronder onze beste deals

Door bezoekers gewaardeerd met:

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Ik ben zwanger. Mag ik meedoen met de activiteiten?

Wat mag ik niet vergeten?

Zijn huisdieren toegestaan?

Is er een kleedruimte waar ik mij kan omkleden?