Het avontuurlijkste park van Utrecht

Over ons

Oneindig veel avontuur in het leukste park van Utrecht. Dat is Parque West. Voor een shot adrenaline, maar ook ontspanning in een groene oase is Parque West de place to be. Van klimpark tot aan een vrije val, midden in het groen valt er voor iedereen genoeg te beleven.

Wat ruim twintig jaar geleden begon met een onschuldig bezoekje aan een oude lijnolie- en mengvoederfabriek is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Utrecht, Enschede en Kalkar. Inmiddels telt DeFabrique Holding zeven leisure- en evenementenlocaties. Op welke plek je ook komt, het doel is hetzelfde: wij bieden een omgeving waar jong en oud samenkomt en blijvende herinnering maakt. Onze bedrijven zijn het middelpunt van memorabele momenten en eindeloos veel gelach. En die lach: daar doen we het voor!

Altijd verrassend

We willen verrassen en het nét even anders doen. Onze ambities zijn groot. We leggen de lat hoog. Op dit moment zo hoog dat je er vanaf kan springen. Want: het is tijd voor de volgende stap. Een nieuwe plek in Utrecht vol adrenaline, speelplezier en beleving. Dé plek voor een dagje uit. Maak kennis met Parque West. Een avonturenpark met horeca en verschillende activiteiten waarin je grenzen verlegt en samen blijvende herinneringen maakt.

Parque West Altijd Verrassend
Het Lint Maximapark

Het lint: up & coming

Gelegen in het hart van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern is Het Lint, een bijzonder gebied waar natuur en sport op een organische manier samenkomen.

Met de groei van het aantal gezinnen en kinderen in de omliggende regio is de komst van Parque West een aanwinst. Zowel families, solo avonturiers als grote groepen zijn welkom. Kinderfeestjes en teamuitjes zijn dan ook zeer geschikt op deze locatie. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom om te ontdekken wat Parque West voor hen is.

Oneindig Veel Avontuur Parque West

Één Parque, oneindig veel avontuur

Net als de rest van onze bedrijven zal ook deze locatie zichzelf blijven doorontwikkelen. In de toekomst zullen er indoor en outdoor activiteiten worden toegevoegd aan het park om nog meer beleving te creëren voor de bezoekers. Denk aan een verschillende avontuurlijke activiteiten en meerdere horecapunten.

Blijf hangen bij het restaurant en laat je vallen in het gras. Het team van Parque West vangt je op!

Houte Touwtje Parque West

Houtje touwtje

In lijn met de omgeving is het park vormgegeven met respect voor de natuur. Door gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen wordt er op een bewuste manier gebouwd aan de toekomst.

Het park bestaat uit verschillende locaties waar diverse activiteiten zullen plaatsvinden. Met als hoogtepunt het hoogteparcours met meer dan honderd hindernissen. Vanuit daar kan je een vrije val maken, ziplinen of hoogte klimmen. Door de openheid van het ontwerp kan je als toeschouwer op het terras zelfs de adrenaline oppikken en genieten van het spektakel dat zich ver boven je plaatsvindt. Alles ademt avontuur en beleving.

Meet the Team

Marketing

Evelien Alflen

Jerrie Verleg

Business Unit Manager

Jerrie Verleg

Joost Essenstam

Operationeel Manager

Joost Essenstam

Linsey Albers

Sales

Linsey Albers

De beste deals

Onze populairste deals

Bekijk hieronder onze beste deals

Door bezoekers gewaardeerd met:

De nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van al het nieuws en acties rondom Parque West? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Het leek erop alsof er iets mis ging. Probeer het eens opnieuw!