Nieuw bij Parque West

VR Shooting
Adventure

Klaar voor meer avontuur? Stap samen met je vrienden een andere wereld in! VR Shooting Adventure is vanaf 10 jaar en tot 8 personen. Gewapend met een VR-bril, -koptelefoon en -gun ga jij samen de strijd aan tegen zombies, aliens óf elkaar. Ontdek een speelveld van maar liefst 150 vierkante meter en kies jouw eigen avontuur op locatie. Welke wereld ga jij ontdekken?

Overrun

Durf jij het afgelegen dorp van Doctor Dracarev te betreden? Bezoek zijn beruchte kliniek en versla alle zombies! Maar pas op… in elke donkere gang kan een angstaanjagende verrassing verborgen zitten. Heb jij stalen zenuwen?

Kom werken bij de Kartfabrique, de grote broer van Parque West!

Overrun Stage 2

In hetzelfde afgelegen dorp is nog veel meer te overwinnen. Deze next-level game-ervaring geeft je niet alleen langere afstanden om af te leggen, maar biedt een nóg spannendere zombie-apocalypse om te overleven! Ben jij dapper genoeg?

Toon Strike

Ook voor kleinere kinderen zijn er opties om op avontuur te gaan. Reis door virtuele locaties op zoek naar kwaadaardige wezentjes. De perfecte game op instapniveau mét actie!

Food & Drinks Parque West

Strike Team Delta

Ben jij een ervaren VR-gamer? Kruip dan in de huid van een dappere marinier en red de mensheid van een buitenaardse invasie! In plaats van dat de aliens recht op je afkomen, moet jij je juist verschuilen en ze stiekem overmeesteren.

Close Combat

Battle tegen jouw vrienden met de Close Combat: speel 2 tegen 2 of 4 tegen 4. Neem het tegen elkaar op in de arena en test je strategie- en samenwerkingskills!

Het avontuur gaat verder in ons restaurant!

Food & Drinks

Parque West Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte:

Als eerste op de hoogte van al het nieuws en acties rondom Parque West? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding!

Oeps! Het leek erop alsof er iets mis ging. Probeer het eens opnieuw!

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Ik ben zwanger. Mag ik meedoen aan de activiteiten?

Klimmen is helaas niet toegestaan als je zwanger bent. Kijken mag natuurlijk wel!

Wat mag ik niet vergeten?

Tijdens je bezoek aan Parque West is het van belang om je legitimatiebewijs mee te nemen en dichte schoenen te dragen (dus geen slippers of open schoenen!). En.. vergeet je goede humeur niet!

Zijn huisdieren toegestaan?

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen naar Parque West. Hulphonden en blindengeleidehonden zijn wel toegestaan. Wij worden hier wel graagvan tevoren van op de hoogte gebracht.

Is er een kleedruimte waar ik mij kan omkleden?

Er is geen kleedruimte aanwezig bij Parque West. Wel hebben wij een toiletgebouw.