Blog

De hoogtepunten van Parque West.. in vogelvlucht

Het begin van onze winterslaap is volgens ons het perfecte moment om terug te blikken op een fantastisch jaar.

Het allereerste seizoen van Parque West zit erop. Onze deuren sluiten tijdelijk en in maart 2024 verwelkomen we jullie weer! Het begin van onze winterslaap is volgens ons het perfecte moment om terug te blikken op een fantastisch jaar.

Klaar voor de start.. af!

De eerste paal wordt op vrijdag 2 december door 3 generaties gezamenlijk in de grond geslagen. De bouw gaat van start! Met veel enthousiasme wordt er hard gewerkt aan het avontuurlijke klimpark.

Zo’n 3 maanden later wordt er pannenbier gevierd: het dak gaat eraf- ehh, op! Het is een letterlijk én figuurlijk hoogtepunt: het 25 meter hoge klimdak wordt op 10 maart geplaatst. En de opening.. Die komt steeds dichterbij.

Ogen dicht, en doe ze maar.. open.

Op 27 mei is het zover: het park gaat open voor de pioniers die de uitdaging aandurven. Ze trotseren lachend alle hindernissen en springen enthousiast de vrije val af. Het park is goedgekeurd.

De officiële opening is op 1 juni, waarna 500 avontuurlijke bezoekers worden verwelkomd in het Pinksterweekend. Op een betere opening hadden we niet kunnen hopen! 

Zinderende zomer

Ondanks de regen, is het een hele drukke zomer! Er zijn genoeg enthousiaste avonturiers die samen, ook met bewolkte tegenslag, het parcours over willen klauteren. Blijvende herinneringen worden, weer of geen weer, ziplinend gemaakt.

Op 31 juli opent de horeca haar deuren. Op stralende dagen wordt er heerlijk gegeten en bier gedronken op het terras, op regenachtige dagen genieten mensen binnen lekker knus op de bank van hun warme chocolademelk met slagroom. Maar, altijd met uitzicht op hun klimmende vrienden en familie.

Nachtklimmen

Een tof idee ontstaat: wat als je ook ‘s avonds kunt klimmen? In de herfstvakantie stappen mensen ook in het donker de touwen in. Nou ja, donker.. Met sfeervolle verlichting wordt het klimmen íéts makkelijker gemaakt. ;)

Afsluiting seizoen

Op 5 november sluiten we het park na een bruisend seizoen. Bekijk hier de avontuurlijke trailer. We hebben nu alweer zin in volgend jaar! Jullie ook?

Terug naar Home