Nieuws

Letterlijk hoogtepunt: de daken van klimpark Parque West zitten erop!

Schreeuw het van de daken! Deze week ging het dak eraf- eh.. óp.

Schreeuw het van de daken! Deze week ging het dak eraf- eh.. óp bij Parque West. De hardwerkende bouwers van Funcha! hebben namelijk het hoogtepunt bereikt: het plaatsen van de daken op de klimtorens. Dit letterlijke hoogtepunt was absoluut geen anticlimax, ook figuurlijk is dit voor Parque West een flink hoogtepunt. De daken zitten er op: tijd om het klimpark af te bouwen.

Pannenbier

Scheur jij binnenkort over de A2 langs Maarssen? Vergeet dan niet even je gas los te laten als je Vleuten voorbijgaat. Wie weet vang je een glimp op van de vlag van Parque West, want die hangt feestelijk uit. De bouw van het klimpark is namelijk met vlag en wimpel geslaagd. Om dit 25 meter hoge hoogtepunt te vieren volgens de bouwtraditie ‘pannenbier’ drinkt Allart van Eck een koud biertje met de bouwers van Funcha! Dat hebben ze wel verdiend.

Steeds dichterbij de opening

Ben jij al klaar voor het avontuur? Als onderdeel van DeFabrique Holding kan Parque West niet wachten haar deuren te openen om haar gasten onvergetelijke avonturen te laten ervaren. Nu de daken op de torens zitten, kan er verder worden gebouwd aan de hindernissen van het klimpark. Mei 2023 gaan onze deuren open, zodat jong en oud avontuurlijke en blijvende herinneringen kunnen creëren. En als het klimpark af is.. hebben we nog meer unieke activiteiten in petto!

Terug naar Home