Blog

Leukste bedrijfsuitje in Utrecht: Samen klimmen voor teambuilding

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje om de teamspirit te versterken? Ontdek het plezier van samen klimmen bij Parque West!

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje om de teamspirit te versterken? Ontdek het plezier van samen klimmen bij Parque West en creëer samen onvergetelijke herinneringen!

Teambuilding in de bomen: bij Parque West draait het om samenwerken en samen plezier maken. Ontsnap aan de dagelijkse drukte in de natuur en leef je uit op alle hindernissen en obstakels. Ervaar de vrije val, moedig elkaar aan voor de ziplines of zwaai naar je collega’s vanuit onze heerlijke zitbanken met een lekker drankje. Of je nu beginner of ervaren klimmer bent, bij Parque West is er voor iedereen die wilt, een geschikte route.

Maak het uitje geheel ontzorgd met onze dineropties. Van 10 t/m 30 personen geniet je namelijk met je team van een sharing dinner. Ben je met meer dan 30 collega’s? Dan hebben we een BBQ-buffet. Uiteraard allemaal met vegetarische, veganistische of juist vlees- en vis-opties. Zowel met het klimavontuur als het eten, is er voor elk wat wils bij Parque West.

Terug naar Home